MSM AKADEMİ WORKSHOP EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Mutfak Sanatları Merkezi, Düzce’nin yöresel lezzetlerini gastronomi alanında önemli isimlerin de katılımlarıyla düzenlediği workshop programları ile Türkiye ve Dünya’ya duyurma çalışmalarının yanı sıra Dünya mutfağından farklı lezzetlere yönelik workshop programlarını Düzcelilerle buluşturuyor.

MSM AKADEMİ WORKSHOP EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
26.05.2022 - 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
668

MSM AKADEMİ

Yöresel lezzetler eşliğinde keyifli zaman geçirilmesine imkan sağlayan ortamı ile şehrin vazgeçilmez noktalarından biri haline gelen Mutfak Sanatları Merkezi çatısı altında kurulan MSM Akademinin workshop programları tüm hızıyla sürdürüyor.

 

WORKSHOP PROGRAMI

Son olarak Ortadoğu ve Osmanlı Mutfağı uzmanı uluslar arası üne sahip Yunus Emre Akkor eşliğinde workshop programı gerçekleştiren MSM Akademi, önümüzdeki hafta sonu Dünya Mutfağından farklı tatlar için workshop programı düzenliyor.

 

SUSHİ VE EKMEK

Bu kapsamda 28 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 itibariyle Sushi Workshop’u çatısı altında “Temel Suşi Yapım Teknikleri’ konusundaki eğitime ev sahipliği yapacak olan akademi, aynı gün ve aynı saatte “Uluslar arası Ekmekler Workshop” programı ile de katılımcıları buluşturacak.

 

MEKSİKA MUTFAĞI

Akademinin 29 Mayıs Pazar günkü programında ise saat 13.00’de “Meksika Mutfağı Workshop” programı ile bir başka Dünya lezzetinin yapımında katılımcıları ağırlayacak. Workshop programları hakkında, 0533 051 15 26 numaralı hat üzerinden bilgi alınabilir.


Editör: B. Zengin