Düzce Üniversitesi “Çocuklar Gülsün Diye” Müzikli Gösteri ve Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi Gerçekleştirdi

Düzce Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Çocuklar Gülsün Diye Müzikli Gösteri ve Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi” Cumhuriyet Konferans Salonu Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi “Çocuklar Gülsün Diye” Müzikli Gösteri ve Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi Gerçekleştirdi
26.05.2022 - 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
663

Serginin açılışı; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serap Bayram ile öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin dersleri kapsamında hazırladıkları eğitici materyallerin yer aldığı sergi, konuk anaokulu öğrencileri tarafından ilgiyle takip edildi. Öğrencilerin sergideki ürünleri incelerken duydukları heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Serginin ardından Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş ve Öğr. Gör. Yağmur Başaran rehberliğinde Düzce Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen  “Çocuklar Gülsün Diye” adlı müzik gösterisi gerçekleştirildi. Programa birçok anaokulu öğretmeni ve öğrencileri katılım sağladı. Düzce Üniversitesi öğrencilerinin müzikli ve danslı gösterisi minik öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Gün boyu devam eden programda Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, minik öğrencileri hem eğlendirdi, hem de gerçekleştirdikleri etkinlikler ile onların öğrenme yeteneklerine katkı sağladı.


Editör: B. Zengin