DÜZCE BELEDİYESİNDEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETLERİ

Düzce Belediyesi, Babalar Gününde şehit babalarını ve yaşamlarını huzurevinde sürdüren babaları unutmadı. Başkan Yardımcısı Hasan Günden, hafta sonu kutlanan Babalar Günü dolayısıyla şehit babalarını ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

DÜZCE BELEDİYESİNDEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETLERİ
20.06.2022 - 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
440

İLK ZİYARET 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN BABASINA

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç ve müdürlük personeli ile birlikte Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan Ufuk Baysan’ın baba ocağını ziyaret etti. Baba Ramazan Baysan ve Hanife Baysan’ın misafiri olan Günden, Başkan Dr. Faruk Özlü’nün selamlarını ileterek babalar gününü kutladı. CİHAN AKSARI’NIN

BABA OCAĞI UNUTULMADI

Başkan Yardımcısı Hasan Günden daha sonra Hakkari Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesinde Eylül 2015 tarihinde bölücü terör örgütünce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cihan Aksarı’nın ailesini ziyaret etti. Şehidin babası Cemalettin Aksarı ve annesi Sultan Aksarı ile bir araya gelen Günden, Cemalettin Aksarı’nın babalar gününü kutladı.

HUZUREVİNDE KEYİFLİ ETKİNLİK

Günden, daha sonra Bahçeşehir’de Muharrem Sancaklı Huzurevinde düzenlenen babalar günü etkinliğine katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ercan Öztürk’ün de hazır bulunduğu etkinlikte, huzurevi sakinlerinin babalar gününü kutlayan ve çeşitli hediyeler veren Günden, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından babalar günü için hazırlanan pastayı huzurevi sakinleriyle kesti. Günden, huzurevi sakinlerinin keyifli eğlencelerine eşlik etmeyi de ihmal etmedi.


Editör: B. Zengin