DÜNYA DÜZCE GÜNLERİ MUHTEŞEM KONSERLE BAŞLADI

Bu yıl ilki düzenlenen "Dünya Düzce Günleri" etkinliklerinin ilk günü dolu dolu geçti. Konuralp Gazi Türbesi ziyaret ile başlayan etkinlikler gün boyu sürdü. Akşamüstü kortej yürüyüşü ile devam eden etkinlikler, DJ İbrahim İnci ve sevilen sanatçı Fatma Turgut konseri ile devam etti. Sahnede "Sizler isteyin biz yapalım" diyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye konser alanını dolduran gençler sevgi seli gösterdi.

DÜNYA DÜZCE GÜNLERİ MUHTEŞEM KONSERLE BAŞLADI
2.08.2022 - 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
645

Düzce Belediyesinin ‘ Dünya Düzce Günleri’ etkinliklerinin birinci günü muhteşem konser ile başladı. Anıtpark meydanında çeşitli meslek gruplarının, STK’ların ve belediye kurumlarının stantlarının hazır bulunduğu meydanda Kent Konseyine bağlı kadınlar el emeklerini satışa sundu. Gençleri de unutmayan Düzce Belediyesi alanda canlı langırt ve basketbol oyunlarının da oynanmasını sağladı. Gün boyunca Anıtpark meydanında etkinliklere katılan vatandaşlar, Düzce Belediyesi önünden başlayan kortejle birlikte Anıtpark meydanını doldurmaya başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Vali Cevdet Atay ve Düzce Milletvekilleri başta olmak üzere tüm devlet erkanının hazır bulunduğu ‘ Dünya Düzce Günleri’ korteji konser alanında son bulundu.

 

GENÇLERİN ÖZLÜ SEVGİSİ

Belediye Bandosu ile alana giren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye gençlerin gösterdiği ilgi ve sevgi görülmeye değerdi. Yüzlerce genç, hep bir ağızdan Özlü’ye seslenirken Başkan Özlü’de gençlerin arasına girerek onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

‘SİZLER İSTEYİN BİZ YAPALIM’

Konser öncesinde sahneye çıkarak konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Bu programı sizler için hazırladık. Etkinliğimizi her yıl sürdüreceğiz. Sizlerin beğendiği sanatçıları getireceğiz. Düzce’de sanatçısıyla, sinemasıyla güzel anlar yaşatacağız. Siz isteyin biz yapacağız. Bu günleri Dünya Düzce Günleri olarak kutlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Dünya Düzce Günlerinin ilk akşam konserini veren Fatma Turgut’un sahneye çıkmasıyla coşkunun zirve yaptığı alanda on binlerce Düzceli hep bir ağızdan sanatçı Turgut’a eşlik etti. Düzcelilerin coşku ve sevgisinden oldukça memnun olan Fatma Turgut, Dünya Düzce Günlerini kutladı.

Konser Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün sanatçı Fatma Turgut’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi. Başkan Özlü programın sonunda yaptığı konuşmada, tüm Düzcelileri etkinlik boyunca Anıtpark meydanına davet etti.


Editör: B. Zengin