“Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de Öğrencileri Bilgilendirdi

Düzce Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK); üniversite tercihi yapacak adaylar için süreci kolaylaştırmak amacıyla, üniversitelerin ve programlarının tanıtılmasına yönelik olarak düzenlediği Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı’na katılarak, öğrencilerin sorularına yanıt verdi.

“Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de Öğrencileri Bilgilendirdi
3.08.2022 - 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
498

Düzce Üniversitesi; bölümlerinin, programlarının ve üniversite eğitimine dair merak edilenlerin, akademisyenlerce anlatıldığı fuarda, Düzce Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç, standı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Prof. Dr. Genç, tercih yapacak öğrencilere ve ailelerine de başarı dileklerinde bulundu.

Üç gün süren Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022’de Düzce Üniversitesi görevlileri ile görüşme fırsatı yakalayan tercih yapacak öğrenciler; Üniversitenin; Fakülteleri, Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları, başarıları, sosyal, bilimsel ve kültürel imkanları, burs olanakları, kampüs hayatı, sosyal tesisleri, öğrenci değişim programları gibi daha birçok konuda aydınlatıcı bilgiler edindi.


Editör: B. Zengin