İKİ MAHALLEYE YENİ PARK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün "her mahalleye park" sözü hız kesmeden yerine getiriliyor. Şıralık ve Arapçiftliği mahallerine yeni parkların yapımına başlandı.

İKİ MAHALLEYE YENİ PARK
9.08.2022 - 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
418

Düzce Belediyesi, bir yandan yeni parklar kazandırmaya devam ederken; bir yandan da mevcut parkları yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların güvenli alanlarda oynayabilmesi ve vatandaşların da vakitlerini huzurlu bir ortamda geçirebilmelerini sağlamak için devam eden çalışmalar kapsamında Şıralık ve Arapçiftliği mahallelerinde yeni parklar yapılıyor.

2 bin 560 metrekare alana sahip Şıralık Mahallesi park alanında 240 metrekare çocuk oyun alanı, fitness alanı, dairesel basketbol sahası ve yeşil alan olacak.

1475 metrekare alana sahip Arapçiftliği park alanında ise 265 metrekare çocuk oyun alanı, fitness ve dairesel basketbol alanı bulunuyor.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tüm mahallelerdeki parklardaki oyun grupları, banklar ve fitness aletlerinin de bakımlarını periyodik olarak gerçekleştiriyor.


Editör: B. Zengin