MİLLET KÜTÜPHANESİNDE SON RÖTUŞLAR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eski Kaymakamlık Lojmanın bulunduğu alanda yapımı devam eden Millet Kütüphanesinin son durumunu yerinde inceledi. Peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği kütüphane, açılış için gün sayıyor.

MİLLET KÜTÜPHANESİNDE SON RÖTUŞLAR
7.09.2022 - 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
526

Düzce Belediyesi, kafe/kütüphane konsepti ile şehre ayrı bir değer katacak olan Millet Kütüphanesinin yapım çalışmalarında sona geldi.

Eski Kaymakamlık Lojmanının bulunduğu alanda kafe-kütüphane konsepti ile yapımına başlanan Millet Kütüphanesinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Peyzaj düzenlemesinin hızlandırıldığı, giriş alanının ise doğal taşlar ile hazırlandığı kütüphane şimdiden estetik görüntüsü ile dikkat çekiyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durduğu, Millet Kütüphanesinin son çalışmalarını yerinde inceledi. Bir yandan iç dizayn çalışmaları devam eden kütüphane de diğer taraftan da çevre düzenlemelerine yönelik süreci takip eden Başkan Özlü, projenin hızlı şekilde tamamlanarak kütüphanenin bir an önce hizmete açılması talimatı verdi.

 

BİLGİSAYAR ODASI

Millet Kütüphanesinin kış bahçesi olarak adlandırılan arka kısmında hummalı çalışma gerçekleştiren ekipler peyzaj çalışmalarını tamamlamak için zamanla yarışıyor. Kütüphanenin iç kısmında ise kitaplıkların yerleştirilme işlemi tamamlanırken, bilgisayar odasına yönelik düzenlemelerde kısa sürede tamamlanmış olacak.

 

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ

Dekorasyonundan masalarına kadar iç dizaynının her noktasında ahşabın ihtişamının gözler önüne serildiği kütüphane tamamlandığında kitaplık alanlarından oturma alanlarına, ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden bilgisayar odalarına kadar bir çok hizmet konsepti ile Düzce’nin en çok talep edilen ve en çok rağbet gören mekanlarından biri haline gelmiş olacak.


Editör: B. Zengin