KONAK KAFKAS PARK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ve iş insanı Hasan Ulusoy’un sponsorluğunu üstlenmesiyle inşaatına başlanan Sabiha Ulusoy Kütüphanesinin zemin katında sona gelindi. Geçtiğimiz Mayıs ayında inşaat çalışmaları başlayan kütüphane inşaatı hızlı şekilde ilerliyor. Başkan Özlü, 240 metrekarelik alan üzerine konuşlandırılacak kütüphane ile Düzce’nin yeni bir kültür merkezi daha kazanacağını söyledi.

KONAK KAFKAS PARK
10.09.2022 - 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
581

RÖLYEF YERLEŞTİRİLECEK

Kütüphanenin ay sonuna kadar kaba inşaatının bitirilmesi planlanıyor. Kaba inşaatın bitmesiyle birlikte ince işçilik çalışmalarına da hızlı şekilde başlanacak. Kütüphane inşaatının tamamlanmasıyla birlikte kütüphane çevresi ve park içi peyzaj çalışmaları gerç ekleştirilecek. Ayrıca, park içerisine çalışmaları devam eden ve Kafkas toplumlarının kültürlerini yansıtacak olan 8 metre yüksekliğinde rölyef yerleştirilecek.

 

KABA İNŞAAT AY SONU BİTİYOR

Önümüzdeki hafta itibariyle zemin kat tabliye betonu dökülecek olan kütüphane inşaatında Eylül ayı sonunda kaba inşaatın bitirilmesi planlanıyor. Kaba inşaatın bitmesiyle birlikte ince işçilik çalışmalarına da hızlı şekilde başlanacak.

 

PARK İÇERİSİNDE 8 METRELİK RÖLYEF

Kütüphane inşaatının tamamlanmasıyla birlikte kütüphane çevresi ve park içi peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca, park içerisine çalışmaları devam eden ve Kafkas toplumlarının kültürlerini yansıtacak olan 8 metre yüksekliğinde rölyef yerleştirilecek.


Editör: B. Zengin