İLK ALIŞVERİŞ BAŞKAN ÖZLÜ’DEN

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BELTUR A.Ş., Düzce’nin yöresel lezzetlerini geniş kitlelere tanıtıp internet üzerinden alışveriş sunmak için sanal mağazasını açtı. İlk etapta 44 ürünün yer aldığı sanal mağazadan ilk alışverişi Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yaptı.

İLK ALIŞVERİŞ BAŞKAN ÖZLÜ’DEN
22.09.2022 - 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
544

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BELTUR A.Ş., bünyesindeki tesislerde eşsiz lezzetleri misafirlerine sunmasının yanı sıra sanal mağaza internet üzerinden yöresel tatları Türkiye ve Dünya genelinin beğenisine sunmaya başladı.

Düzce Belediye Başkan Dr. Faruk Özlü’nün talimatlarıyla kısa süre önce hazırlıklarına başlayan BELTUR A.Ş. yetkilileri, sanal mağazanın oluşturulmasını tamamlamalarının ardından ilk sunumu Başkan Özlü’ye gerçekleştirdi.

Bilgisayar üzerinden sanala mağazada gezinti yapan Başkan Özlü, Düzce’nin farklı ve eşsiz lezzetlerinin satışa sunulduğu siteden ilk alışverişi gerçekleştirdi. Başkan Özlü Düzce Belediyesinin teknolojiyi en etkin şekilde kullanıp hizmetlere entegre edildiğini söyleyerek; “Belediyemizin tüm birimlerinde çağın gereklerine uygun olarak teknolojiyi en verimli şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz. BELTUR şirketimizin kurduğu sanal mağaza ile asırlara uzanan yöresel lezzetlerimiz, artık daha geniş kitlelerin beğenisine sunacak. 44 çeşit ürünün yer aldığı www.duzcebeltur.com adresindeki sanal mağazamızdan biz de ilk alışverişimizi yaptık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Editör: B. Zengin