Uluslararası Öğrenciler Bilgilendirilerek İstekleri Dinlendi

Düzce Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüz iş birliğinde düzenlenen “Düzce Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Oryantasyon Toplantısı” Düzceli yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Uluslararası Öğrenciler Bilgilendirilerek İstekleri Dinlendi
7.11.2022 - 17:53
Güncelleme 7.11.2022 - 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
365

Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ayfer Gedikli, Düzce SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Reşat Ekinci, Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğünden Göç Uzmanı Oğuzhan Kaban, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden Emniyet Amiri Oğuz Gökçe, Düzce Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Coşkun Zabunoğlu, kurum temsilcileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Toplantı, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayfer Gedikli’nin açılış konuşması ile başladı. Uluslararası öğrencileri bilgilendirmek amacıyla toplantıya katılan il yöneticilerine teşekkür eden Prof. Dr. Genç ve Prof. Dr. Gedikli, toplantının öğrenciler için de kurum yöneticileri için de yararlı olacağını ifade etti.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasından sonra Düzce’nin kurum temsilcileri, uluslararası öğrencilerin bu güne kadar karşılaştığı sorunları ve çözüm yollarını öğrencilere anlattı. Öğrencilerin yaşadığı sorunları ve taleplerini de dinleyen il ve üniversite yöneticileri, öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla gerekli işlemlerin yapılacağını ifade ettiler.


Editör: B. Zengin