KIZILAY HAFTASINI YERİNDE KUTLADILAR

Kaynaşlı Süperlit İlkokulu öğrencileri, öğretmenlerinin duyarlılığı ve toplumsal farkındalık sağlamak için gösterdiği örnek davranış kapsamında hazırladığı etkinlikle Kızılay Haftasını bizzat Düzce Kızılay Afet Yönetimi Merkezini ziyaret ederek kutladı. 

KIZILAY HAFTASINI YERİNDE KUTLADILAR
10.11.2022 - 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
378

Kaynaşlı ilçesinde eğitim faaliyetlerinin sürdüğü Süperlit İlkokulu, duyarlı öğretmenlerinin girişimleri ve sosyal sorumluluk gereği hazırladıkları etkinlik takvimi ile belirli gün ve haftalara yönelik farkındalık oluşturuyor.

Bu çerçevede hareket eden Süperlit İlkokulu Öğretmeni Nurdan Yıldırım, Kızılay Haftası dolayısıyla öğrencilerinin birebir öğrenmeleri, görmeleri ve sosyal açıdan bilinçlenmeleri adına gezi tertip etti. Öğrencilerini, Düzce Kızılay Afet Yönetim Merkezine götürerek yapılan çalışmaların ilk ağızdan öğrenilmesini sağlayan Yıldırım, aynı zamanda çocukların sosyal gelişimlerine de önemli katkıda bulundu.

Öğrencilere, Kızılay’ın yurt içinde ve dışında savaş, hastalık salgını, deprem, yangın, su baskını gibi durumlarda zarar görenlere yardım eden, ilaç, yiyecek, giyecek, çadır vb sağlayan, yoksullara yardım elini uzatan bir kurum olduğuna yönelik Kızılay yetkilileri tarafından bilgilendirmede bulunuldu.

Keyifli ve eğitici devam eden etkinlik öğrenciler tarafından büyük ilgi görürken, veliler tarafından da beğeni topladı.


Editör: B. Zengin