AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU İLE PROTOKOL İMZALANDI

Düzce Belediyesi ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu arasında düzenlenen protokol kapsamında belediye personelleri ve birinci derece akrabaları İngilizce Kurslarına %40 indirimle kayıt yaptırabilecek.

AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU İLE PROTOKOL İMZALANDI
19.11.2022 - 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
457

Düzce Belediyesi, Belka A.Ş. ve iştirak şirketleri (Beltaş, Beltur, Bahçeşehir, Ulaşım A.Ş.) ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Düzce şubesi arasında protokol imzalandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün başkanlığında düzenlenen imza törenine İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Belka İnsan Kaynakları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan İnan, Belka İnsan Kaynakları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Necla Erdoğan ve Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucusu Yavuz Özdemir katıldı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA %40 İNDİRİM

Bir yıl süreli hazırlanan protokol kapsamında Düzce Belediyesi’nde çalışan personellerin tamamı ve birinci derece yakınları Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Düzce şubesine %40 indirimli kayıt yaptırabilecek. İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Başkan Özlü, Düzce Belediyesi personelinin her konuda yetkin ve donanımlı olduğuna dikkat çekerek “Personelimizin işine hakim olmasını çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini hızlıca çözüme kavuşturma konusunda bilgili ve yetkin çalışma arkadaşlarımız var. Hepsine işlerine gösterdikleri özen dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bugün de Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucusu Sayın Yavuz Özdemir ile bir araya geldik. Günümüzde ikinci bir dil bilmenin önemi çok büyük. Personelimiz ve aileleri için hazırladığımız bu protokolden herkesin yararlanmasını ümit ediyorum. Bir yıllık anlaşmamızın devamını diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Protokolün 20 Kasım 2022 tarihi itibariyle yürürlüğe gireceğini aktaran taraflar, başvuru sırasında ilgili kuruma çalışma belgesi ya da işyeri kimlik belgesini ibraz ederek indirimden faydalanılacağını söyledi.


Editör: B. Zengin