YENİ YILDA BAŞKAN ÖZLÜ BELEDİYE PERSONELİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eşi Prof. Dr. Onur Özlü ile birlikte Belediye personelini görev yerlerinde ziyaret etti. Temizlik İşleri, Zabıta, İtfaiye ve Beyaz Masa birimini tek tek gezen Özlü çifti, personelin yeni yılını kutladı. 

YENİ YILDA BAŞKAN ÖZLÜ BELEDİYE PERSONELİNİ YALNIZ BIRAKMADI
1.01.2023 - 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
359

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve eşi Prof. Dr. Onur Özlü, gece mesaisinde belediye personeli ile buluştu. Yeni yılın ilk dakikalarına belediye personeli ile birlikte giren Başkan Özlü ve eşi Onur Özlü ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret etti. Görevli personele teşekkür eden Başkan Özlü; "Siz 3 gün çalışmasanız bu şehrin ne hale geleceğini bir düşünün. Sizler son derece önemli, son derece ulvi bir iş yapıyorsunuz. Size başarılar diliyorum, 2023 yılında daha fazla beraber olacağız" dedi. 

ZABITA PERSONELİNDEN BİLGİ ALDI
Temizlik ekiplerinin ardından Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı personeli ziyaret eden Başkan Özlü yeni yıllarını kutlayarak denetimler hakkında bilgi aldı.  Personelin yeni yılını kutlayan Başkan Özlü denetimler konusunda hassas davranan Zabıta ekiplerini tebrik ederek yeni yılda başarı dileklerinde bulundu. 

"İTFAİYE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ"
Başkan Özlü'nün bir sonraki durağı ise geçtiğimiz aylarda hizmete giren yeni itfaiye binası oldu. Nöbetçi itfaiye erleri ile bir araya gelen Başkan Özlü; "Sizler bizim can ve mal güvenliğimiz için çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. İtfaiye birimimiz bizim göz bebeğimiz. Yeni yıla sizinle birlikte adım atmak bizim için mutluluk verici. Allah kazasız belasız bir yıl versin. 2023'te daha çok çalışacağız. Hep zinde olun, içinizdeki çalışma azmini kaybetmeyin" dedi. 

BİR SONRAKİ DURAK BEYAZ MASA BİRİMİ OLDU
Başkan Özlü'nün son durağı Bahçeşehir bölgesindeki ek hizmet binasında bulunan 153 Beyaz Masa birimi oldu. 24 saat esasına göre çalışan beyaz masa ekiplerini ziyaret eden Başkan Özlü ve eşi Onur Özlü Beyaz Masa personeli ile sohbet ederek en çok alınan çağrılar hakkında bilgi aldı. Yeni yılın ilk çağrılarını da yanıtlayan Başkan Özlü, personele mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. 
Başkan Özlü ziyaretlerin ardından 2023 yılında Düzce Belediyesinin tüm birimlerinin daha aktif çalışacağını aktardı.


Editör: B. Zengin