“MİRAÇ, MÜSLÜMANIN DUA VE TEVBE GECESİDİR”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mübarek üç ayların ikinci kandili, Recep ayının 27. gecesi idrak edilen Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“MİRAÇ, MÜSLÜMANIN DUA VE TEVBE GECESİDİR”
17.02.2023 - 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
334

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in miraca yükseldiği gecenin temsili Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında duanın önemine değinen Başkan Özlü, ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla hayatını kaybedenler için de Allah’tan rahmet niyaz ederek Türk Milleti’ne başsağlığı dileklerini yineledi.

Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in namaz ile emrolunduğu, Allah’a şirk koşmayan tüm iman sahibi kulların cennetle müjdelendiği kutlu gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu Miraç Kandili’nde 13,5 Milyon vatandaşımızın Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem afetinden etkilenmesi ve can kayıplarımızın burukluğunu yaşıyoruz. Elim felakette can veren kardeşlerimize duyduğumuz üzüntü ile içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda ettiğimiz duaları bu geceden itibaren artırarak sürdürüyoruz. Geride kalanlara manevi desteklerimizle Allah’ın rızası ile yardım
istiyoruz. Mübarek gecemizde dualarımızı depremde kaybettiğimiz kardeşlerimiz, yakınları ve tüm İslam aleminin huzura, berekete ve refaha kavuşması için edelim. Rabb’imizden dileğimiz milletimizi her türlü afet ve musibetten korumasıdır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, Müslüman kardeşlerimin Miraç’ı mübarek olsun. Cenab-ı Allah bizleri, ailemizi, Aziz Millet’imizi ve Ümmet-i Muhammed’i korusun.”


Editör: B. Zengin