CAYMAZ; "DEVA KADROLARI HAZIR"

Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz basın açıklaması yaptı.

CAYMAZ; "DEVA KADROLARI HAZIR"
13.03.2023 - 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
264

Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz; "Bugün, cesur yol arkadaşlarımızla beraber özgür ve zengin Türkiye hayaliyle yola çıkalı tam üç sene oldu. Bu üç senenin her gününü ilmek ilmek çalışarak beraberce ördük. Şehir şehir büyüdük. Çünkü DEVA Partisi’nin kuruluşu; krizlere ‘yeter artık’ diyerek ‘istikrarlı günlere’ kavuşmak isteyen kadroların harekete geçişidir. DEVA Partisi; kayırmacılığa karşı hakkaniyetin sesidir. DEVA Partisi; Türkiye’nin gece yarısı karanlığında, keyfi kararlarla, bir çadır devleti gibi yönetilmesini, içine sindiremeyenlerin hareketidir. Bizim davamız adalet davasıdır." dedi.

"Kadromuz sürekli büyüdü"

"Kadromuz sürekli büyüdü." diyen Caymaz sözlerine şöyle devam etti; "Çok güzel işlere imza attık. Siyasette yepyeni bir yol açtık. Ülkemizde daha önce görülmemiş kapsamlı çalışmaları, eylem planlarını hazırladık. Ekonomiden hukuka, kadın haklarından gençlik haklarına kadar her alanda 22 başlık altında eylem planı açıkladık."

"Herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık"

"Masa başında durmadık, köşe bucak Düzce’mizin her mahallesine, köylerine gittik. Derdi asıl sahibinden dinledik. Kendi kendimize çalışmadık, alanında uzman herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık. İlk günkü gücümüzü ve umudumuzu daha da artırdık. Şimdi, başladığımız yolculuğun en önemli duraklarından birine ulaşmak üzereyiz.

Türkiye hızla değişiyor, değişime geç kalmayın. Taşı toprağı altın bu güzel memleketimizin insanları böyle kötü yönetilmeyi, her gün fakirleşmeyi hak etmiyor. Bunu düzeltmek için biz hazırız, DEVA kadroları hazır." 

Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz son olarak; "Eşit vatandaşlık ilkemizden asla vazgeçmeden, demokratik değerleri ihya edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız; özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı. Üç sene az değil ama daha önümüzde çok uzun yıllar, çok uzun yollar var." dedi.


Editör: B. Zengin