MHP Düzce Milletvekili Adayları Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz, Rümeysa Ataseven, Ömer Albayrak, MHP Düzce İl Yönetiminden çok sayıda partili ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

MHP Düzce Milletvekili Adayları Düzce TSO’yu Ziyaret Etti
10.04.2023 - 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
425

14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden
milletvekilliği adaylıkları kesinleşen Ümit Yılmaz, Rümeysa Ataseven ve Ömer Albayrak, seçim çalışmaları kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ve meclisini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın yanı sıra Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Bu dönemdeki en önemli çalışmalarımızdan biri Gümrük Müdürlüğü açılması olacak. Bu noktada siz siyasilerimizden de azami destek bekliyoruz. Belirli bir aşamaya kadar gelindi. Bu konunun bu dönemde sonuçlanmasını umut ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, bu konuda gerekli ön çalışmaların yapıldığını ifade ederek “Bu konuda ön çalışmalarımızı yaptık, yer tahsisi yapılması durumunda bu sorun en kısa sürede aşılacaktır.” şeklinde konuştu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar, adaylara seçim çalışmalarında başarılar diledi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız