DÜNYANIN SAYILI TURİZM FUARI’NDA DÜZCE TANITILACAK

Dünyanın sayılı fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT bu yıl da 12-15 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da konuklarını ağırlıyor. Düzce Belediyesi yine geleneği bozmadı, yerli ve yabancı turistlere Düzce’yi tanıtmak üzere stant hazırlıklarını tamamladı.

DÜNYANIN SAYILI TURİZM FUARI’NDA DÜZCE TANITILACAK
12.04.2023 - 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
303

Düzce Belediyesi, Türkiye’de düzenlenen, her yıl 40 bine yakın sektör temsilcisini bir araya getiren sayılı turizm fuarlarından Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te yerini aldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT, 12-15 Nisan tarihleri arasında seyahat tutkunları, gurmeler ve turizm sektör temsilcilerini bir araya getirecek. Düzce Belediyesi de “Konuralp Gazi Diyarı Düzce” sloganı ile hazırlanan stantta şehrin tarihi hazinelerini, doğal güzelliklerini, yöresel mutfağının lezzetlerini ve kültürel mozaiğini ziyaretçilere tanıtacak.

3 GÜN BOYUNCA KONUKLARI AĞIRLAYACAK
Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği fuarda turizm acenteleri ve yatırımcılarının da olması dolayısıyla Düzce’nin turizmde sahip olduğu potansiyel de anlatılacak. Stantlarda ilk günden yaşanan ilgi yoğunluğu nedeniyle Düzce Belediyesi standını hazırlayan Kültür İşleri Müdürlüğü yetkilileri 12-15 Nisan tarihleri arasında 7. Salon 7591. numaralı Düzce standını ziyarete gelen konuklara Düzce’yi tanıtan çeşitli materyallerle ağırlayacak ve şehir hakkında bilgiler aktaracak.

ZİYARET İÇİN ONLINE DAVETİYE, EMITT SİTESİNDE
İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan EMITT fuarını ziyaret etmek isteyenler 12-15 Nisan tarihleri arasında online davetiye almak için https://emittistanbul.com/sayfa/online-davetiye-tatil-tuketicisi ya da https://emittistanbul.com/sayfa/online-davetiye-turizm-profesyoneli adreslerinden istenen bilgileri girerek davetiye oluşturabiliyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız