SAYGI VE HOŞGÖRÜNÜN ÖNCE ÇIKTIĞI MÜSTESNA GÜN

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kadir Gecesi münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan bu gece saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı müstesna günlerin başında gelmektedir” dedi.

SAYGI VE HOŞGÖRÜNÜN ÖNCE ÇIKTIĞI MÜSTESNA GÜN
17.04.2023 - 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
259

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Birlik,  beraberlik, dostluk ve dayanışma gibi manevi duyguların daha yoğun yaşandığı Ramazan ayının son günlerini yaşarken mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu da beraber yaşıyoruz. Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bir fırsat olduğunu bilmeliyiz.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gece saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerin başında gelmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerim ve İslam âleminin gecesini kutluyorum.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız