Vatan Partisi Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Türkiye’nin tarihi seçimi olarak adlandırılan 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Vatan Partisi Düzce’de milletvekili adaylarını açıkladı. “Zorlukları aşmak için Vatan Partisi Meclis’e, Güçlü Devlet ve Üreten Millet için İktidara” sloganıyla seçime giren Vatan Partisi zorlukları aşmak, güçlü bir devlet ve üreten bir millet için Türk milletinden ve Düzce halkından yetki istiyor.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarını Tanıttı
18.04.2023 - 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
309

Vatan Partisi Düzce İl Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısında konuşan Vatan Partisi Düzce 1.sıra Milletvekili Adayı Fethi Sönmez, sistemin iki duvarının olduğunu, Millet İttifakı’nın ABD’nin aleti konumunda, Cumhur İttifakı’nın ise ABD’den korkan bir konumda olduğunu belirterek, her iki ittifakın da Türkiye’nin bağımsızlığından yana değil, NATO’dan yana tavır aldığını veya ona boyun eğdiğini, Türkiye’nin bağımsızlığı için NATO’dan çıkmak gerektiğini söyleyen tek partinin Vatan Partisi olduğunu söyledi. Düzce’nin sorunlarına da değinen Vatan Partisi Düzce Milletvekili Adayı Fethi Sönmez, başta hava kirliliği olmak üzere deprem, kentsel dönüşüm gibi konularda Düzce’nin acilen çözüme kavuşturulması gereken sorunları olduğunu, bu köklü çözümlerin de Vatan Partisi’nde olduğunu ifade etti.

Vatan Partisi 2.sıra Milletvekili Adayı Serap Naz Başar ise, ABD’nin Türkiye’nin etrafında kurduğu üslere dikkat çekti. Başar, bu seçimlerin NATO Atatürkçüleriyle gerçek Atatürkçüler ve vatanseverler arasında geçeceğini ifade ederek, Türk milletinden ve Düzce halkından yetki istediklerini söyledi.

Vatan Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Gözen Esmer ise Türk milletine ve Düzce halkına seslenerek “Oy verdiklerin sana ne verdi?” diye sordu. Türkiye’nin güvenlik tehditleriyle, ekonomik krizle, ve gelecek kaygısıyla karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Esmer, çözümün Vatan Partisi’nde olduğunu ve halkın yetki vermesi halinde TBMM’de Düzce ve Türk milletinin menfaatleri için çalışacaklarına dair söz verdi.

İşte Vatan Partisi Düzce Milletvekili Adayları:

Vatan Partisi Düzce 1.sıra Milletvekili Adayı Fethi Sönmez: (Emekli öğretmen)
Vatan Partisi Düzce 2.sıra Milletvekili Adayı Serap Naz Başar(Editör)
Vatan Partisi Düzce 3.Sıra Milletvekili Adayı Gözen Esmer(Gazeteci-Yazar)

Basın toplantısının ardından,Vatan Partisi Milletvekili adayları partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundular. Vatandaşlara ‘’OY VERDİKLERİN SANA NE VERDİ? ARTIK VATAN PARTİSİ ‘’ başlıklı genel başkanları sayın Doğu Perinçek’in mektubunu dağıttılar.

18.04.2023
Vatan Partisi Basın Bürosu


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız