AK PARTİ TEŞKİLATLARINA YOĞUN İLGİ

AK Parti Düzce Teşkilatları Ramazan Bayramı dolayısıyla, Kaynaşlı ve Akçakoca ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. 

AK PARTİ TEŞKİLATLARINA YOĞUN İLGİ
24.04.2023 - 20:09
Kaynak: Haber Merkezi
250

Yoğun katılımın olduğu ziyaretlere, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Kaynaşlı İlçe Başkanı Bayram Parlak, Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Milletvekili adayları Ercan Öztürk, Hakan Kuşçuoğlu, İl, Merkez ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı. 
Kaynaşlı’da selamlama konuşması yapan, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, birlik ve beraberlik mesajı vererek, yoğun katılımdan dolayı ilçe halkına şükranlarını sundu. 

Sandıklara sahip çıkacaklarının altını çizen Hasan Şengüloğlu, seçime kadar sahanın tozunu attıracaklarını belirterek “Çok kıymetli Kaynaşlılı hemşerilerimiz, sayın muhtarlarımız hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bayramınız mübarek olsun. Bizleri bu coşkulu ortamda karşıladınız. Çok mutlu olduk. Rabbim birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Seçimlere 20 günümüz kaldı, bizler gece gündüz demeden çalışacağız. Sandıklarımıza sahip çakacağız. Üç tane bir birinden kıymetli adayımız var. Onlarla beraber sahanın tozunu attıracağız. Cumhurbaşkanımız yorulmuyor, bizlerde yorulmayacağız. Gece gündüz demeden hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Kaynaşlı’yı bu sefer çok farklı görüyorum. Her seçim Kaynaşlı bizlere destek verdi. Ama bu seçimde olduğu kadar aktif Kaynaşlı teşkilatı görmedim. Bu anlamda teşkilat mensuplarıma tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın Allah’a emanet olun.” dedi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız