HAYDİ GENÇLER SINAVA

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 2023 yılı içerisinde gerçekleştireceği etkinliklere yönelik takvim çerçevesinde Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında hem liseye geçiş sınavına hem de üniversite sınavına girecek öğrencileri ödüllü deneme sınavında buluşturacak.

HAYDİ GENÇLER SINAVA
26.04.2023 - 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
263

Düzce Belediyesi, şehrin geleceğinin şekillenmesi ve sağlıklı ve nezih bir şekilde eğitim çalışmalarının sürdürülebilmesi adına hazırladığı projeleri bir bir hayata geçirirken, öğrencilere yönelikte projeler üretmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda ikili eğitimin sonlandırılması ve şehir içi trafiğin rahatlatılmasına yönelik, 48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulu ve 24 derslikli Azmimilli İlkokulu projeleri ile önemli katkı sağlayan Düzce Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle hayata geçirilen Millet Kütüphanesi ve Sabiha Ulusoy Kütüphane Projesi ile de eğitim noktasındaki fiziki ihtiyaçların giderilmesinde önemli yol kat etti.

Eğitime verilen desteklerin devamlılığında kararlı şekilde yoluna devam eden Düzce Belediyesi, öğrencilerin sınav stresini hızlı ve erken şekilde üzerlerinden atabilmeleri için deneme sınavı tertip etti. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılacak sınav etkinliğinde LGS ve TYT’ye girecek öğrencilerin kendilerini deneme fırsatı sağlanacak.

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan sınavların ilki LGS’ye girecek öğrencilere yönelik olarak 2 Mayıs Salı günü saat 09.30 da, TYT’ye girecek öğrencilere yönelik ise 3 Mayıs Çarşamba günü 10.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Öğrencilerin okudukları okullarda yapılacak olan sınavlar neticesinde dereceye giren öğrencilere Ankara gezisinin yanı sıra para ödülleri verilecek.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız