"TALİHSİZ BEY GİBİ SİZDE YABANCISINIZ"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu,  CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit’in  20 yıldır Düzce’ye bir  hizmet yapılmadığı yönündeki iddialarına yanıt verdi. Şengüloğlu “ 20 yıldır bizlerin ülkemize kazandırdığı hizmet alanında eleştirmeniz, sizlerin heykel hizmetiyle karşılaştırıldığında aradaki fark bir kez daha ortaya çıkıyor.“ dedi. 

"TALİHSİZ BEY GİBİ SİZDE YABANCISINIZ"
29.04.2023 - 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
304

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinin Türkiye için en büyük şans olduğunu ifade ederek "CHP İl Başkanı Semih Çemşit, yapmış olduğu bu açıklamayla İthal Aday Talihsiz Bey gibi kendisinin de Düzce’mize yabancı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Sanırım Sayın Çemşit’te talihsiz bey gibi Düzce’mizde yaşamıyor.  Son 20 yılda Ülkemizin ve şehrimizin geldiği durum ortadadır. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hükümetlerimiz ülkemizin başına gelmiş en büyük şanstır. 20 yıldır olduğu gibi vatandaşımızın derdiyle dertleşen bir iktidar olmuşuzdur.  Bizler gücümüzü her zaman vatandaşımızdan; ülkemize kazandırdığımız eserler ve hizmetlerden alıyoruz. Sizlerin ise eser ve hizmetten anladığı, yerel yönetimlerinizde heykel dikmek töreni üzerine bir belediyecilik anlayışı olduğu için Düzce’mizde heykel göremediğinizden eser ve hizmette yetersiz kaldığımızı düşünmeniz bizleri şaşırtmadı.  20 yıldır bizlerin ülkemize kazandırdığı hizmet alanında eleştirmeniz, sizlerin heykel hizmetiyle karşılaştırıldığında aradaki fark bir kez daha ortaya çıkıyor. Düzce’mizde yapılan hizmetlerin bir kısmını görmek isterseniz bu link üzerinden, https://m.youtube.com/watch?v=_o9RcZdN9dQ izleyebilirsiniz.”  ifadelerini kullandı. 

Millet ittifakı ortaklığını siyasi bir cambazlık olduğunu vurgulayan Şengüloğlu “Bizlerin temsil ettiği Cumhurbaşkanımız önderliğindeki Cumhur İttifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partilerimizin yerli ve milli duruşları ortadadır. Millet İttifakı olarak sizlerin adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve ittifakınızın gücünü yurtdışı kaynaklardan (ABD) ve isimlerini bile kabul edemediğimiz yerlerden aldığınızı ortada. İttifakınız düşünürsek 6+1 (HDP) ile şer ortaklığınız aziz milletimizin kabul edemeyeceği ve bu ortaklığı gizlemek için yaptığınız siyasi cambazlık aşikardır.
Yerli ve milli bir duruş beklediğimiz İYİ Parti’nin de duruşu ortadadır. Hem İYİ Parti tabanınızın hem de kendi parti tabanınızın CHP logosu altında İthal vekil rahatsızlığı ortada. Sizlerin Düzce’mize katacağı bir şey olmadığı gibi ülkemize de hiçbir şey yok.” diye konuştu.

Hasan Şengüloğlu şer ortaklığının ülkeye bir katkı sağlamayacağını belirterek “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde, bağımsız Türkiye hedeflerine Cumhur İttifakı olarak aziz milletimizi bizlerin ulaştıracağını görüyoruz. Şer ortaklığınız düşündüğümüzde ülkemize dün olduğu gibi bugün de bir katkı sunmanızı beklemiyoruz.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız