İl Başkanı Şengüloğlu'ndan 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Şengüloğlu'ndan 1 Mayıs Mesajı
1.05.2023 - 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
259

Başkan Şengüloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizin kalkınmasına ve büyümesine emek ve alın teriyle katkı veren tüm  işçi  kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Bizler ki helal kazancı ve emeği kutsal sayan bir milletin ferdiyiz. Bizlere işçinin ücretinin alın teri kurumadan teslim edilmesi öğütlenmektedir. 

Büyük ve Bağımsız Türkiye hedefimize giden yolda; işçinin refahını sağlamayı öncelik saydık. Alın terinin hakkını almadığı bir ekonomik ve sosyal kalkınma mümkün değildir. 21 yıllık çabamız ve mücadelemizin başarısı da; halkımızın bizlere gösterdiği itimat da; ülkemizi ayağa kaldıran, bağımsız ve güçlü kılan da emeği kutsal ve esas saymamızdan kaynaklıdır.

Bu duygularla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçilerimiz başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa sürecimizde her zaman yanımızda yer alan işçi kardeşlerimin bu anlamlı günlerini kutluyor, çalışmalarında ve iş hayatlarında başarılar diliyorum.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız