HOBİ VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA İLGİ BÜYÜK

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kısa bir süre önce derslerine başlayan Ayşe Taş Sanat Akademisi’nin resmi açılışı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla yapıldı.

HOBİ VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA İLGİ BÜYÜK
5.05.2023 - 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
241

Düzce Belediyesi meslek edindirme ve hobi kurslarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Yakın süre önce derslerine başlayan Ayşe Taş Sanat Akademisi derslerine yoğun şekilde devam ederken Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de ünlü TRT Koro Şefi ve güçlü ses Ayşe Taş’ın derslerine eşlik ederek akademinin resmi açılışını da gerçekleştirdi. Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren akademiye sanata gönül vermiş her yaştan vatandaş başvurarak eğitim alabiliyor.

“BU MUTLULUĞU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
Açılış organizasyonunda Ayşe Taş ile birlikte pasta ve kurdele kesen Başkan Dr. Faruk Özlü, akademiye büyük ilgi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Paylaşımında; “Güzelliklerin şehri Düzce’mize Ayşe Taş Sanat Akademisi’ni kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür İşleri Müdürlüğü’müzde kurduğumuz akademide alanında başarılı, sanata gönül vermiş genç, yaşlı tüm hemşehrilerimiz kendini geliştirecek. Emeği geçenler kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi. Akademiye başvurmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlar Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’ne giderek bizzat görüşebilir veya 0


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız