GECE GÜNDÜZ SAHADAN AYRILMIYOR

Teşkilatın başında adeta 24 saat durmaksızın çalışan AK Parti Düzce il Başkanı Hasan Şengüloğlu milletvekili adayları ile sahadan bir an olsun ayrılmıyor.  

GECE GÜNDÜZ SAHADAN AYRILMIYOR
6.05.2023 - 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
435

7’den 70’e gönül köprüleri oluşturan Hasan Şengüloğlu   kurduğu sıcak diyaloglar ile takdir görüyor.  Seçim gezilerinde milletvekili adaylarını biran olsun yalnız bırakmayan  Şengüloğlu, güleryüzü ve samimiyeti ile takdir topluyor.

AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  gösterilen ilgiden gurur duyduklarını ifade eden Hasan Şengüloğlu “21 yıldır eser ve hizmetin destanını yazan AK Parti kadroları olarak milletimizden aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz.” dedi. 

DURMUYORUZ , YORULMUYORUZ

AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda ilk günkü aşkla  durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Hasan Şengüloğlu “Gece yarısı bile bizleri coşkuyla karşılayan, bağrına basan hemşehrilerimizin çok teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı ‘nda büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için Düzce’nin yanımızda olduğunu hissetmek gurur veriyor.” dedi.

İLGİ ALAKA MUHTEŞEM 

“Güzel Düzcemizin her yerini adım adım geziyoruz.” diyen Hasan Şengüloğlu “Güçlü bir Türkiye için Düzce’mizin her köyünü, her mahallesini, her caddesini, her sokağını ve her hanesini gezerek hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlgi , alaka teveccüh muhteşem. Her an her yerde hemşehrilerimizle gönül köprüleri kuruyoruz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız