ASLIHAN TÜYSÜZ, 'BEN HİZMET ETMEYİ SEVİYORUM’

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, seçim çalışmalarına Düzce’de Valilik ziyareti, öğleden sonra Cumayeri’nde pazaryeri ve esnaf ziyaretleri, akşam da Çilimli’de köy ziyaretleri ile devam etti.

ASLIHAN TÜYSÜZ, 'BEN HİZMET ETMEYİ SEVİYORUM’
6.05.2023 - 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
314

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz Millet İttifakı Milletvekili Adayları ile birlikte Düzce Valiliği’ne giderek Vali Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti. Tüysüz daha sonra partilileri ile birlikte Cumayeri’nde pazaryeri ve esnaf ziyaretleri yaptı, halkla sohbet etti. Tüysüz ve beraberindekiler akşam da Çilimli Köylerini ziyaret ettiler.

DÜZCE ZİYARETLERİ

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, Millet İttifakı Milletvekili Adayları ve ittifak Bileşeni partilerin il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Düzce Valiliği’ne giderek Vali Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti. Tüysüz ardından, beraberinde parti yöneticileri ve mensupları ile birlikte Cumayeri’ne gitti. 

CUMAYERİ ZİYARETLERİ

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz partisinin İl ve İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi, diğer yöneticileri ve onlara katılan CHP ilçe başkanı ile birlikte Cumayeri halk pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve halkla sohbet eden Tüysüz vatandaşları 9 Mayıs’ta Anıtpark’ta yapılacak Büyük Düzce Mitingine davet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve sorularını cevaplayan Tüysüz, sorunların çözülmesi için yetki gerektiğini, bunun içinde oylarına talip olduğunu belirtti. 

Tüysüz ve beraberindekiler buradan Çilimli’ye giderek Dikmeli, Esenli ve Alacamescit Köylerinde halkla bir araya geldi ve sohbet etti. Tüysüz, köy kahvehanesinde yaptığı konuşmada, “Bütün güçlerin tek bir elde toplandığı ‘tek adam’ rejiminden kurtulup, Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçmek için uğraşıyoruz. Düzce’ye hizmet etmek istiyoruz. Sizlere hizmet etmek istiyoruz. Seçimden seçime değil, sık sık sizleri ziyaret eden, sorunlarınızı çözen vekiliniz olmak istiyorum. Bu yüzden erkeklerin bile çok zor cesaret ettiği bu ortamda bir kadın olarak karşınızdayım. Çünkü ben hizmet etmeyi seviyorum, ben bundan besleniyorum. Meral Hanım 6’lı masaya geri döndüğünde yanında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da getirdi. 6’lı masa adıyla anılan birlik seçim süreci ile birlikte daha güçlü Millet İttifakı oldu. 13. Cumhurbaşkanı’mız Kemal Kılıçdaroğlu olduğun da, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevlerini alacak olan başkanlar, bizleri de ziyaret edecekler. 9 Mayıs Salı saat 15:00’te Düzce Anıtpark’ta düzenlenecek Millet İttifakı Düzce Mitingi’ne Kemal Bey, Mansur Bey ve Ekrem Bey’le birlikte gelecekler. Siz kıymetli halkımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Gelin birlikte bu memlekete, baharı getirelim.” dedi. Tüysüz daha sonra Gümüşova’da bir kına törenine katıldı. Tüysüz ve beraberindekiler gecenin ilerleyen saatlerinde Düzce’ye döndü.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız