ESKİ BAKANLARDAN KEŞİR VE KUŞÇUOĞLU’NA DESTEK TELEFONU

AK Parti Düzce milletvekili adayları Ayşe Keşir ve Hakan Kuşçuoğlu, Karslılar Derneği ve Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Ziyaretler esnasında eski bakanlar Ahmet Arslan ve Recep Akdağ’ı hemşehrileri ile buluşturan vekil adayları, hem eski bakanların hem de Düzce’deki Karslı ve Erzurumluların desteklerini aldı.

ESKİ BAKANLARDAN KEŞİR VE KUŞÇUOĞLU’NA DESTEK TELEFONU
8.05.2023 - 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
315

AK Parti Düzce Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimlerine bir hafta kala saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu bu doğrultuda çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor.

Vekil adayları haftasonu programında beraberlerinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte ilk olarak Karslılar Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında Karslı olan eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ı arayan AK Parti heyeti dernek üyelerine sürpriz yaptı. 

Arslan, Kars’tan Düzcelilere ve AK Partili adaylara selam ve sevgilerini ilettiği görüşmede, Düzce’nin başarılı olmasını Kars’a da örnek olmasını istediğini söylemesi üzerine Ayşe Keşir’in Düzce’de yaşayan Karslıların destekleriyle başarılı olacaklarını ifade etmesi, dernek üyeleri tarafından büyük alkış aldı.

ARSLAN; DAVAYA VE HİZMET KERVANINA SAHİP ÇIKIN
Ahmet Arslan, Düzce’deki Karslıların memleketlerindeki yakınlarını arayarak davaya ve hizmet kervanına sahip çıkılması yönünde söylemde bulunmalarının, doğdukları yer olan Kars açısından önemine işaret ederken, Düzce ölçeğinde de gereken desteği vermelerine değinerek “Gerek Faruk Bakanım, gerek Ayşe Başkanım, gerek diğer aday arkadaşlarımız bir gayretle Düzce’ye hizmet etmek istiyorlar. Buna hiç şüphemiz yok. Bende buna şahidim. Dolayısıyla siz Karslı hemşehrilerimden doyduğunuz yere de sahip çıkmanızı istiyorum.” dedi.

ŞER ODAKLARIYLA MÜCADELE
Davanın Düzce – Kars davası olmaktan çıktığını ifade ederek konuşmasını sürdüren Arslan “Sizlerden bir ricamız daha var. Dava, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmeye çalışan hem şer odakları hem de içimizde onlarla birlikte hareket edenlerle mücadele davası oldu. O yüzden rica ediyorum bu davaya sahip çıkalım.” derken, Karslılar Derneği üyeleri ise bu söylemlere alkışlarla karşılık verdi.

İKİNCİ DURAK ERZURUMLULAR DERNEĞİ OLDU
Arslan’ın konuşmasının ardından Ayşe Keşir, desteklerinden ve konuşmalarından ötürü kendisine teşekkür ederken, dernek üyeleri tarafından alkışlarla uğurlanan AK Parti heyetinin bir sonraki durağı Düzce Erzurumlular Derneği oldu.

ESKİ SAĞLIK BAKANI AKDAĞ, HEMŞEHRİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
Vekil adayları Ayşe Keşir ve Hakan Kuşçuoğlu, Karslılar Derneğinde olduğu gibi burada da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanırken, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Erzurumlu olan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı arayarak hemşehrileri ile görüşmesini sağladı.

ERZURUMLULARDAN AK DAVAYA TAM DESTEK
Akdağ, telefon üzerinden hitap ettiği AK parti adayları ve hemşehrilerine gerçekleştirdiği konuşmada, “Reisimize, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Erzurumlular her yerde bu işin bir numarasıdır. Düzce’de de reisimize sahip çıkmada yine bir numarası olacağız. Koşturacağız, çalışacağız, 14 Mayıs’ta inşallah ipi hep beraber göğüsleyeceğiz.” şeklinde söylemi ile salondan büyük alkış aldı.

SON NOKTAYI KEŞİR KOYDU
Görüşmenin ardından eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın söylenecek her şeyi söylediğini, Düzce’deki Erzurumlularda alkışlarıyla cevabı verdiğini belirten Ayşe Keşir, “Sizlerinde desteği ile 14 Mayıs’ta hem doğduğunuz memlekette hem de doyduğunuz Düzce’de Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız