DÜZCE BELEDİYESİ SPOR AKADEMİSİ ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Melen Çayı’nda düzenlenen Dünya Şampiyonası Seçmeleri Etap Yarışları’nda Düzce Belediyesi Spor Akademisi rüzgarı esti. 53 kulüp ve 300 sporcu arasından başarıyla geçen takım şampiyon oldu. 5 kişilik ekip İtalya’da düzenlenecek Rafting Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

DÜZCE BELEDİYESİ SPOR AKADEMİSİ ŞAMPİYON OLDU
8.05.2023 - 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
252

Düzce, raftingde sporcu seçme etap yarışlarına ev sahipliği yaptı. Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü Melen Çayı üzerinde yapılan ve iki gün süren yarışlarda 25 ilden 53 kulüp ve 300 sporcu mücadele etti. Türkiye Kano Federasyonu, Düzce Belediyesi, Cumayeri Belediyesi ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen organizasyonun şampiyonu belli oldu. 300 sporcunun arasından başarıya giden Düzce Belediyesi Spor Akademisi etap yarışlarının birincisi oldu. Dünya Rafting Şampiyonası’na takım seçmelerinin yapıldığı organizasyon sonunda Spor Akademisi’nin 5 sporcusu; Kağan Keskin, Samet Taşkan, Nihat Taşkan, Ozan Onur Şahin ve Yasin Aydın milli takıma seçilerek İtalya’da düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

“DÜNYA KÜRSÜLERİNİN SAHİBİ DÜZCE OLACAK”

Sporcuların şampiyonluk haberini alan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de tebriklerini ileterek “Düzce’mize spor alanları kazandırma ve sporcu yetiştirme konusunda yaptığımız yatırımların karşılığını almak bizi çok mutlu ediyor. Başarılı gençlerimizle ne kadar gurur duysak az. Rafting Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi Düzceli kardeşlerimin temsil edeceğini öğrendiğimde çok mutlu olduk. Bu başarılar artarak devam edecek, dünyada düzenlenen müsabakalarda kürsünün sahibi Düzceliler olacak, buna inancım tamdır. Her bir kardeşimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız