“CUMHURBAŞKANIMIZA SEVGİ, MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde 7’den 70’e herkesin gönlüne girmeyi başaran AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk, “ Düzce ile 14 Mayıs’ta tarih yazacağız. Düzce’de 3-0 yaparak durmak yok yola devam diyeceğiz” dedi. 

“CUMHURBAŞKANIMIZA SEVGİ, MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”
8.05.2023 - 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
398

Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayan Ercan Öztürk,  partisine gösterilen ilgi ve desteğin mutlu ettiğini söyledi.  
AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, seçime sayılı günler kala ziyaret ettiği yerlerde tezahüratlar ile karşılanıyor.

GÜNE GENÇLERLE BAŞLADI
Çalışmalarını sabahın erken saatlerinden başlayıp gece yarılarına kadar sürdüren Öztürk, güne gençlerle başladı. Akçakoca’da ilk kez oy kullanacak, il dışından gelen üniversite öğrencileri ve ilçe gençleriyle bir araya gelen Öztürk, Z kuşağının her şeyin farkında olduğunu söyledi. Öztürk “Gençlerimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bize olan teveccühleri geleceğe dair umutlandırıyor.” dedi. 

ŞENLİKTE YOĞUN TEVECCÜHLE KARILAŞTIK
Seçim gezilerinde Hıdırellez şenliklerine de katıldıklarını söyleyen Öztürk  “Çilimli Kuşoğlu köyünde her yıl geleneksel olarak yapılan Hıdırellez şenliklerine katıldık. Çok yoğun bir kalabalık vardı. Çevre köylerinde iştirakiyle yapılan geleneksel bir Hıdırellez şenliği yapıldı. Orada da halkımızın sayın Cumhurbaşkanımıza yoğun teveccühleri ile karşılaştık. Bu bizi daha azimli çalışmaya itiyor. Ayrıca gün içinde hayatını kaybeden iki esnafımızın cenazelerine katıldık.” dedi. 

SANDIKLAR EMİN ELLERDE OLACAK
Gün içindeki programına sandık görevlileri toplantı ile devam eden Ercan, sandıklar emin ellerde olduğuna dikkat çekerek “Herkes bu milletin onlara emanet ettiği oylara namusu gibi sahip çıkacak. Olayı çok ciddiye aldıklarını gördük ve teyit ettik.” diye konuştu.

Ercan Öztürk, Roman Mahallesinde tezahüratlarda karşılandıklarını,  coşkunun kendilerine moral verdiğini söyleyerek “Renkleri ve kültürleri ile Düzce’nin kültürel zenginliği ile  katkıda bulunan roman vatandaşlarımızın yaşadığı Çamköy ve Akpınar Mahallelerimizi ziyaret ettik. Orada da çok yoğun sevgi ve tezahürat gördük. Bu da bizi çok mutlu etti, motivasyonumuzu arttırdı. İnşallah Düzce’de 3-0 yaparak durmak yok yola devam diyeceğiz.” diye konuştu. 

Ercan Öztürk, Türkiye Yüzyılında Türkiye ve Düzce için durmadan çalışacağının da sözünü verdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız