Milli Sporculara Coşkulu Karşılama

İspanya’da yapılan 6. World Kyokushin Budokai Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi başarılı ile temsil eden sporcularımıza coşkulu karşılama töreni yapıldı.

Milli Sporculara Coşkulu Karşılama
9.05.2023 - 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
253

05-07 Mayıs 2023 tarihleri arasında İspanya Barcelona’da düzenlenen 6. World Kyokushin Budokai (WKB) Avrupa Şampiyonasında milli takımımız adına yarışan ilimiz sporcularımıza Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından coşkulu karşılama töreni düzenlendi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde meşale, konfeti ve Türk Bayraklarıyla karşılanan
sporcularımızı İl Müdürümüz İsa Yazıcı ve sporcu aileleri karşıladı. Sporcularla toplantı salonunda bir araya gelen İl Müdürü İsa Yazıcı, onlarla gurur duyduğunu, başarılarının devamı için her türlü desteği vermeye devam edeceğini bildirdi. Milli sporcularımız ise bu karşılama töreni ve destek için teşekkür ettiler.

6. World Kyokushin Budokai Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil eden sporcularımızda Ali Demirhan kata Avrupa ikincisi- kumite Avrupa ikincisi, Eymen Öztürk kata Avrupa üçüncüsü, İrem Yağmur Şenol kumite Avrupa üçüncüsü, Tuğçe Şaşmaz kata kumite Avrupa üçüncüsü, Arda Çelebi kumite Avrupa üçüncüsü, Arslan Başar Kardaş kumite Avrupa üçüncüsü, Ecrin Nisa Turan kumite Avrupa üçüncüsü, Güleda Genç kumite Avrupa şampiyonu, Yaren Çelebioğlu kumite Avrupa ikincisi ve Sefa Koç kumite Avrupa üçüncüsü oldu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız