AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU, SEÇİMLERDEN EMİN

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “İnşallah 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız sandıkları patlatacak, zaferi hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU, SEÇİMLERDEN EMİN
9.05.2023 - 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
308

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik saha çalışmalarını sürdürüyor.

Şengüloğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Kaynaşlı ilçesinden başladıkları esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde Düzcelilerin kendilerine samimi ve coşkulu şekilde destek verdiklerini ifade ederek, yapılan saha çalışmalarını şu şekilde değerlendirdi;
“Kaynaşlı’dan sonra geçtiğimiz Abhaz Derneğimizde çok güzel karşılandık. Abhaz büyüklerimizle sohbetimizi gerçekleştirdik. Ardından Kızılcık köyü ile başlayan gezilerimizde Bataklıçiftlik, Gümüşpınar, Altınpınar ve son olarak Hacıaliler Köyü ile bugünkü finalimizi yaptık. Vatandaşımızın yoğun ilgi ve teveccühleri ile karşılaştık. İnşallah 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız sandıkları patlatacak, zaferi hep birlikte kutlayacağız.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız