BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
10.05.2023 - 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
261

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak engellilerin yaşam standardının yükseltilmesi konusunda toplumsal duyarlılık oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Özlü mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Engelli bireyler için yapılacak çalışmalar toplumumuzda hassasiyetle yaklaşılması gereken bir konudur. Her birey engelli adayıdır. Hal böyle iken; engellilik, yaşam standartlarını kısıtlayan bir sıfat ya da argüman olmamalıdır. Ortak alanlarda yaşamın kolaylaştırılması için de ihtiyacımız olan şey; toplumsal farkındalığı edinmemiz ve konuya yaklaşımımızı istisnasız bu çerçevede geliştirmemiz olmalıdır. Düzce Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber ediyor, özellikle erişilebilirlik konusunda gereken tüm girişimleri hayata geçiriyoruz. Engelliliğin zihinlerden kaldırılması için attığımız en önemli adımlardan biri olan Kusursuz Kafe’mizde bizlere yardımcı olan çalışma arkadaşlarımız bunun en önemli göstergesidir. Belediye hizmetlerimizi her vatandaşımıza ayrımsız ulaştırdığımız gibi engelli hemşehrilerimiz için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile engelli kardeşlerimizin yalnızca bir hafta içinde anılmalarının yetersiz olduğu düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyor, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı tebrik ediyorum.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız