ÖZTÜRK’E İLK OYUM AK PARTİ’YE DOPİNGİ

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, seçim koordinasyon merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde tüm Düzce’yi adım adım dolaşıyor. Gittiği her seçim bölgesinde yoğun bir ilgi ve teveccüh ile karşılanan Öztürk, Düzcelilerle birlikte 14 Mayıs’ta yeni bir tarih yazacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

ÖZTÜRK’E İLK OYUM AK PARTİ’YE DOPİNGİ
10.05.2023 - 19:53
Güncelleme 10.05.2023 - 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
397

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk, 14 Mayıs seçimlerine giden süreci azami dikkat ve yoğun tempoyla yönetmeye devam ediyor.

Her gittiği yerde samimi ve içten söylemleriyle vatandaşların teveccühünü kazanan Öztürk, seçim çalışmalarına Akçakoca’da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelerek devam ettirdi. 

Daha sonra Yığılca ilçesine geçerek esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ercan Öztürk, köy ziyaretlerinde ise ilk olarak Küpler Köyüne ardından ise Dilaver Köyüne geçerek seçmenlerle buluştu.  

Öztürk, günün son etkinliğinde Çilimli ilçesinde sohbet programında bir araya geldiği gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşırken, ilk oyunu kullanacak olan gençlerle birlik beraberlik mesajı vererek, “Düzcelilerle, ilk oyunu kullanacak olan geleceğin mimarları gençlerimizle AK Parti olarak 14 Mayıs’ta yeni bir tarih yazacağız.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız