KGK Yerel Medya Meclisi’nde Yeni Dönem

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yerel Medya Meclisi’nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen üyeler, çevrim içi ortamda buluşarak 11 kişilik Yürütme Kurulu’nu belirledi.

KGK Yerel Medya Meclisi’nde Yeni Dönem
10.05.2023 - 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
264

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in mazereti nedeniyle katılamadığı, birlik, dayanışma ve başarı mesajı gönderdiği online toplantıyı yöneten Genel Sekreter Lütfü Karakaş, “KGK Genel Başkanımız Sayın Dim, bütün arkadaşları sevgi ve muhabbetle kucaklıyor. Bugüne kadar görevini başarıyla yerine getiren İsrafil Avcı’ya teşekkürlerini iletmemi istedi. Üç yıllık dönem için yürütme kuruluna seçilecek üyelere şimdiden başarılar diliyor.” dedi.

Yerel Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Savaş Çokduygulu da “Yerel Medya Meclis Başkanlığı görevini 3 yıldır başarıyla yürüten Sayın İsrafil Avcı’ya teşekkür ediyorum. Büyük özveri ve fedakarlık gösterdi. Yeni seçilecek ve bayrağı teslim alacak arkadaşlarımızın çıtayı daha yükseğe taşıyacağına inanıyorum.” dedi.

İsrafil Avcı ise, Genel Başkan Mehmet Ali Dim’e teşekkür ederek, “Üzerime aldığım sorumluluğu yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlarımın benden daha iyi noktalara getireceğine inanıyorum. Ben de, elimden gelen her türlü katkıyı yapacağım.” dedi.

MECLİS BAŞKANI ÜMİT BABACAN

KGK Yerel Medya Meclis üyelerinin, yeni dönem için görüşlerini açıklamasından sonra Meclis Başkanlığı’na Ümit Babacan, Başkan Vekilliğine Sezai Köprülü, Batı Karadeniz’den Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na İzzet Sarı, Doğu Karadeniz’den Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Aydın Tatar, Doğu Anadolu’dan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Nihat Aydın, Ege Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Ali Güngör Yıldız, Marmara Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mustafa Efe, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Ercan Aslan, Akdeniz Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Abdullah Biçer, İç Anadolu’dan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Murat Dönmez ve Meclis Sekreterliğine Serap Karaoğlu seçildi.

Seçimlerin ardından söz alan Yerel Medya Meclis Başkanı Ümit Babacan, kendisine ve arkadaşlarına gösterilen güvene teşekkür ederek, “Bundan sonra ‘Biz’ diyerek yolumuza devam edeceğiz. Meclis olarak Küresel Gazeteciler Konseyi’nin üç önemli ayağından biriyiz. Sorumluluk alanımızdaki mesleki sorunlarımızın çözümü, meslektaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi konusunda çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız