“BIRAKIN DÜZCE’Yİ ÜLKEMİZLE ALAKASI OLMAYAN BİR ADAY”

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde muhalefet partilerinin siyasi özgürlüklerini kısıtlayarak Düzce’de fermuar sistemi adı altında kendilerine dayatılan ithal adayla seçime girerek halkın iradesini kısıtladıklarını ancak feraset sahibi Düzcelilerin buna izin vermeyeceğine inandığını söyledi.

“BIRAKIN DÜZCE’Yİ ÜLKEMİZLE ALAKASI OLMAYAN BİR ADAY”
11.05.2023 - 21:57
Kaynak: Haber Merkezi
329

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, geçmiş seçimlerde öz be öz Düzceli olmalarına rağmen kendi adaylarına yönelik ithal aday benzetmesi yaparak algı oluşturmaya çalışılan muhalefetin, 6’lı masanın fermuar sistemi adıyla Düzce’ye dayatmaya çalıştığı kendi ithal adaylarına ses çıkartmamasına tepki gösterdi.

“MUHALEFET, HALKIN İRADESİNİ KISITLIYOR”
Kuşçuoğlu, seçim çalışmasının ilk durağı olan Beyciler Mahalle Konaklarında bir araya geldiği seçmenlerle seçim sürecine dair görüşlerini paylaştı. Burada yaptığı konuşmada muhalefet partilerinin Düzce’ye ithal aday dayattığını ifade eden Kuşçuoğlu, şunları söyledi;
“Düne kadar bizim adaylarımıza konuşanlar kendilerine hiç bir şey söylemiyorlar. Düzce ile değil ülkemizle bile alakası olamamış, hayatının büyük bir bölümünü yurt dışında geçirmiş bir vatandaşı aldılar, halkımızın karşısına aday diye çıkarttılar. Diğer partilerde kendi özgürlüklerini kısıtladı ve tek parti altında seçime girdiler. Biz kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadık. Düzce’de Yeniden Refah Partisinin de, BBP’nin de MHP’nin de adayları var. Türkiye’nin her yerinde bu şekilde seçimlere giriyoruz. Ama onlar bir ilde fermuar sistemi bir ilde şu sistem, diğer il de bu sistem ile aslında halkın iradesini kısıtlıyorlar.”

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız