KÖRPEŞLER MAHALLE MEZARLIĞI GENİŞLETİLDİ

Düzce Belediyesi, sorumluluğu altında olan mezarlıkların bakımı ve düzeninin sağlanması yanında Körpeşler Mahalle mezarlığının kapasitesinin dolması üzerine mahalle sakinlerinin de talebi dikkate alınarak yeni defin alanları ekledi.

KÖRPEŞLER MAHALLE MEZARLIĞI GENİŞLETİLDİ
15.05.2023 - 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
240

Düzce Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü, sorumluluğu altında olan 61 adet mezarlığın bakım ve düzenini sağlamaya devam ediyor. Kapasite kontrollerini de düzenli olarak sağlayan ekipler, Körpeşler Mahalle mezarlığında defin alan kapasitesinin dolması üzerine çalışma başlattı.

Mahalle sakinlerinin de talepte bulunduğu konu ile ilgili İmar incelemelerini yapan Mezarlık İşleri Müdürlüğü alanın genişletilmesi için gerekli hazırlıkları yaptı. Yeni düzenleme ile mahalle mezarlığına 280 cenaze defnedilecek kadar yer eklendi. Defin kapasitesi 280 olarak öngörülen alan gerekli düzenlemelerin yapılması ile ihtiyaç halinde kullanıma açılacak. Mahalle özelinde yıllık vefat sayısının 13 olması baz alınarak yapılan ekleme ile gelecek 20 yıllık ihtiyacın karşılanması planlanıyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız