GÜVENLİK VE ORTAK YAŞAM KURALLARINI ANLATTILAR

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Düzce’de bir ilke imza atarak anaokulu öğrencilerine eğitim düzenledi. Metek TOKİ İlkokulu anasınıfı öğrencilerine verilen eğitimde ortak yaşam alanlarında uygulanan kurallara ve Zabıta ekiplerinin görevleri anlatıldı.

GÜVENLİK VE ORTAK YAŞAM KURALLARINI ANLATTILAR
18.05.2023 - 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
308

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, küçük yaşta farkındalığı artırmak ve belediye hizmetleri kapsamında Zabıta ekiplerinin görev ve sorumluluklarını anlatmak üzere eğitim çalışması başlattı. Okullar ve öğretmenlerden gelen taleplere göre düzenlenen eğitimler kapsamında Metek TOKİ İlkokulu anasınıfı öğrencileri ile başlayan seminer şeklindeki eğitimlerde Zabıta ekiplerinin ortak yaşam alanlarındaki sorumlulukları, güvenlik konusunda dikkat edilmesi gereken konular ve kullanılan ekipmanlar konusunda bilgiler aktarıldı. Çocukların büyük bir ilgiyle izlediği eğitimler görseller ve kullanılan cihazlarla da pekiştirilerek ana sınıfı öğrencilerinin Zabıta ekiplerini daha yakından tanıması sağlandı.

Ekipler, eğitim çalışmalarının taleplerle bağlantılı olarak diğer okullar ve üst sınıflar için de devam edeceğini belirtti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız