Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Düzce'de Başladı

Düzce’nin ev sahipliğini yaptığı Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası, Bahçeşehir Spor Salonu’nda başladı.

Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası Düzce'de Başladı
22.05.2023 - 21:40
Güncelleme 22.05.2023 - 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
317

20-24 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bahçeşehir Spor Salonu’nda yapılacak olan Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası 113 kulüp, 1400 sporcu ve 40 hakemin katılımıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası açılış seremonisi, Düzce Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi, Wushu İl Temsilcisi Ayşegül Ödemiş, Wushu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’nın konuşmalarıyla devam etti.

İl Müdürü İsa Yazıcı, ”Wushu Federasyonu’muzca ilimizde Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonası’nı düzenlemekten ve bu rekor kalabalığı görmekten çok mutluyuz. Ülkemizin en genç vilayeti olan, yeşiliyle, doğasıyla, deniziyle meşhur Düzce’mize geldiniz. İnşallah bu turnuvada gönlünüze düşen, hakkettiğiniz başarıyı elde ederek, ilimizden sağ salim sizleri yolcu ederiz. Bugün 10.500 kapasiteli Düzce Yurtlarımızda sizleri ağırlamaktan şeref ve gurur duyuyoruz. Siz değerli sporcularımıza şampiyonada yürekten başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Müsabakalar 24 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız