E-LEARNING PLATFORMUNUN DETAYLARINI KOCAMAN ANLATTI

Düzce Belediyesi’nin uluslararası projelerinden biri olan “Erasmus Göçmen Kadınların Sosyal Entegrasyonu Projesi”nin üçüncü toplantısı proje ortaklarından olan Slovakya’nın Bratislava kentinde yapıldı.

E-LEARNING PLATFORMUNUN DETAYLARINI KOCAMAN ANLATTI
27.05.2023 - 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
217

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanarak uygulanan “Erasmus Göçmen Kadınların Sosyal Entegrasyonu Projesi”nin devam toplantısı Slovakya’da Proje Koordinatörü Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın katılımıyla yapıldı. Proje ortaklarının bir araya geldiği toplantıda Düzce Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Kılıç ve Oya Kocaman’nın sunumu incelendi. Proje kapsamında, çalışmaya ortak olan ülkelerdeki göçmen kadınların sosyal yaşama entegrasyonunu kolaylaştıracak, dezavantajlı kadınlara yönelik eğitim modüllerinin planlanması, ilgili kurumlara yönelik metoring programlarının hazırlanması ile e-learning platformunun detayları konuşuldu.

PLATFORM 5 FARKLI DİLDE KULLANIMA AÇILACAK
Proje ortağı Slovakya’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi bünyesinde yapılacak çalışma ile online eğitim platformunun donanımı, dil seçenekleri, ücretsiz verilecek eğitimlerin online sertifikasyon sistemi ve kapsayacağı hizmet konularında hazırlanan sunum proje ortaklarına anlatılarak gelecek toplantının gündeminde görüşülecek konular belirlendi.

GELECEK TOPLANTI DÜZCE’NİN EV SAHİPLİĞİNDE
Toplantı sonunda 19-20-21 Haziran 2023 tarihinde Düzce Belediyesi ev sahipliğinde Almanya, Slovakya, Macaristan ve Türkiye’deki proje ortaklarının temsilcilerine 3 gün süre ile eğitim ve öğrenme toplantıları yapılması kararlaştırıldı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız