HAMİDİYE MAHALLESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen modern pazaryeri temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Gelecek dönem için Düzce için 100 projemiz var. Bir kısmı devam ediyor, bir kısmı başlama aşamasında. Bunlar bitince Düzce sınıf atlayacak. İnsani gelişmişlik endeksi bakımından Türkiye ortalamasına giren bir şehir olacak” dedi.

HAMİDİYE MAHALLESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ
2.06.2023 - 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
237

Düzce Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesine kazandırılan modern pazaryeri projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Salı Pazarı olarak bilinen bölgede 140 tezgah kapasitesine sahip olacak şekilde projelendirilen modern pazaryerinin Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ev sahipliğinde düzenlenen temel atma törenine Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, Tüm Muhtarlar Derneği Şube Başkanı ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mensur Bilgin, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Sebze ve Balıkçılar Odası Başkanı İslam Batuhan Yazgaz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kamu kurum yöneticileri ile mahalle sakinleri katılım sağladı.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız