HEM SANATSAL HEM SPORTİF ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, Bahçeşehir bölgesinde oluşturulan etkinlik alanınına ilişkin yaptığı değerlendirme de “Güreş sahasındaki tribünleri söküp Şıralıktaki stadyumda değerlendirdik. Burayı da ziyan etmeden ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde Başkanımızın talimatlarıyla bir düzen oluşturduk” dedi.

HEM SANATSAL HEM SPORTİF ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
13.06.2023 - 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
228

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, Bahçeşehir bölgesinde yapım çalışmalarının yüzde 90’lık bölümü tamamlanan ve sonradan eklenen büfe, tuvalet ve emzirme kabinlerinin inşa çalışmaları hızla devam eden ‘Yeşil Vadi’ etkinlik alanının son durumunu değerlendirdi.

Kaltu, Düzce Belediyesinin kültür, sanat ve sportif etkinlikleri başta olmak üzere tüm etkinliklerden Bahçeşehir bölgesi sakinlerinin de yararlanabilmesi noktasında Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatlarıyla kısa süre önce etkinlik alanının yapımına başladıklarını dile getirdi.

Toplam 2 bin metrekarelk yeşil alanın yanı sıra, yarasa tente oturma alanları, amfi sahne, kaykay pis ile sanatsal ve sportif etkinliklerin olacağı sahnelerin yer alacağı Bahçeşehir Yeşil Vadideki çalışmaların %90’ını bitirdiklerini dile getiren Okan Kaltu, “Sona yaklaştık. Projemizin dışında sonradan eklenen büfe, bay bayan WC ve emzirme kabini yapacağız. Sanat gösterileri, sinema gösterileri ve Düzce’deki bazı etkinlikleri de burada yapmayı düşünüyoruz. Burası bölgenin etkinlik merkezi olacak. Son aşamadayız. Aydınlatmalarımız yapılıyor. Çocuk parkımız bitti. Amfi basamakların ahşapları yerleştirilecek. İnce detaylar ve çevre düzenlemesi işlerimiz var. En kısa sürede bitireceğiz.” dedi.

Göreve geldikleri süreçten itibaren Bahçeşehir sakinlerinin en büyük taleplerinin mevcut alandaki buradaki güreş sahasının kaldırılması olduğu söyleyen Kaltu, “Buradaki tribünleri söküp Şıralık’taki stadyumda değerlendirdik. Burayı da ziyan etmeden ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde Başkanımızın talimatlarıyla bir düzen oluşturduk. İnce rötuşların da tamamlanmasıyla hizmete açacağız.” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız