BAŞKAN ÖZLÜ’DEN VANDALLARA KARŞI MÜCADELE ÇAĞRISI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehre kazandırılan eserlere bazı kendinizi bilmezlerin zarar vermesiyle ilgili yaptığı değerlendirme de Düzcelilere seslenerek, “Düzceli hemşerilerimizin dikkatli olmalarını, böyle bir şey görmeleri halinde derhal bize haber vermelerini istiyoruz. Bizim kamera sistemlerimiz var ama bunu el birliği ile engellemezsek bunlarla başa çıkmamız zor” dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN VANDALLARA KARŞI MÜCADELE ÇAĞRISI
13.06.2023 - 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
240

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin çeşitli bölgelerinde Düzcelilere hizmet vermek için yapılan, yapımı devam eden projelere kendini bilmez kişi ve kişilerin zarar verdiğini üzülerek takip ettiklerini söyledi.

Düzce Belediyesi olarak Düzce’nin birçok bölgesine eserler kazandırdıklarını dile getiren Başkan Özlü, “Parklar yapıyoruz, pazaryeri yapıyoruz. Ancak görüyoruz ki bazı vatandaşlarımız parklarımızdaki bankları kırıyorlar. Bazı vatandaşlarımız bazı Düzceli kardeşlerimiz elektrik panolarını kırıyorlar. Bunlara müsaade edilememesini istiyoruz. Düzceli hemşerilerimizin dikkatli olmalarını, böyle bir şey görmeleri halinde derhal bize haber vermelerini istiyoruz. Bizim kamera sistemlerimiz var ama bunu el birliği ile engellemezsek bunlarla başa çıkmamız zor. Düzceli kardeşlerimizden ricam bu tür eylemlere, bu tip kırmalara, bozmalara müsaade etmemeleridir.” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı üzere birkaç gün içerisinde Düzce’nin en büyük parkı olarak hizmete açılmasına sayılı süre kalan 23 Nisan parkında bulunan banklar ve çöp kutuları ile Aziziye Mahallesinde yükselen Düzce Merkez Pazaryerinde bulunan elektrik panolarına vandallar tarafından zarar verilmişti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız