“AMACIMIZ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAKTIR”

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden biri olan Bahçeşehir A.Ş. yeni yönetimi ve personeli motivasyon toplantısında bir araya geldi.

“AMACIMIZ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAKTIR”
16.06.2023 - 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
617

Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bahçeşehir A.Ş., yeni yönetim kurulu üyeleri ve personellerle Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda buluştu. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Bahçeşehir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaver Gösterişli başkanlığında düzenlenen toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Katırcıoğlu, şirket yöneticileri ve personeller katıldı. Yöneticiler ve personellerin tanışması, motivasyon ve hizmet kalitesinin artırılması konularının ana başlıklar olduğu toplantıda personeller de taleplerini iletti.

Toplantıya katılanlara teşekkür ederek kısa bir açıklama yapan Gösterişli, şirketin her geçen gün hizmet kalitesi ve kapsama alanını artırdığını söyleyerek “Toplantılarımızı önemsiyoruz, personelimizin moral ve motivasyonuna değer veriyoruz. Onlar taleplerini iletti bizler çalışma prensiplerimizi paylaştık. Karşılıklı çok verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Bu sayede iş verimliliğinin de artacağına inanıyorum. Çalışmalarda emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantıda Bahçeşehir A.Ş.’nin öncelikli sorumluluk alanları, çalışma verimliliğinin artırılması ve vatandaşlardan gelen taleplerin sürekli bir şekilde karşılanması amacıyla yapılacak düzenlemeler istişare edilerek alınan kararların en kısa sürede uygulanması konusunda fikir birliği sağlandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız