KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ YÜZLERDE TEBESSÜM BIRAKTILAR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her daim vatandaşın yanında olan Düzce Belediyesi, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği ‘Evde Bakım ve Öz Bakım’ hizmetini Kurban Bayramı öncesinde yoğunlaştırdı. Kişisel ihtiyaçlarını karşılayamayan, temizlik yapmaya elverişli sağlıklı yapısı olmayan; engelli, yaşlı ve yatalak vatandaşlara yönelik verilen hizmette Kurban Bayramı öncesi vatandaşların evleri köşe bucak temizlenirken öz bakımları da yapıldı.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ YÜZLERDE TEBESSÜM BIRAKTILAR
19.06.2023 - 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
275

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışmalarla belediyenin şefkatli eli olmaya, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturmaya ve başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere yaşlı ve engelli bireylerin yalnız olmadıklarını göstermeyi sürdürüyor. Müdürlük, bu çerçevede yılın 365 günü sürdürdüğü ‘Evde Bakım ve Öz Bakım’ hizmetlerini yaklaşan Kurban bayramı öncesinde aksatmadan ve yoğunlaştırarak devam ettiriyor. Evlerde yerlerin süpürülmesinden masa, dolap, televizyon, kitaplık, kapı, cam, pencere ve kapı kollarına kadar her alanın temizlenmesini sağlayan ekipler, mutfak, tuvalet ve banyoların da yıkanıp hijyenik hale getirilmesi için çaba gösteriyor.

Yaşlı ve engelli vatandaşların saç sakal kesimlerini de gerçekleştiren ekipler, mücavir alan içerisinde ihtiyaç duyulan her noktada gerçekleştirdikleri çalışmayla ‘Gönül Belediyeciliğini’ Kurban Bayramı öncesinde bir kez daha göstermiş oldu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız