E-ÖĞRENME PLATFORMU İÇİN ÇALIŞMA YAPILDI

Düzce Belediyesi’nin ortağı olduğu Erasmus Projesi “Como Train” için proje ortakları ile toplantı düzenlendi. İki günlük inceleme gezisi kapsamında ortaklar, göçmen kadınlar için hazırlanacak E-Learning platformu için ilgili kurumlarla görüşerek yol haritasını hazırladı.

E-ÖĞRENME PLATFORMU İÇİN ÇALIŞMA YAPILDI
20.06.2023 - 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
293

Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Dezavantajlı Grupları Anlama ve Sosyal Destek Derneği (DEGDER), EureCons Förderagentur GmbH (Almanya), Human Profess Kozhasznu Nonprofit Korlatolt Felelossegu Tarsasag (Macaristan), Spolupracou Pre Lepsiu Buducnost – Velky Meder (Slovakya) temsilcilerinin katıldığı “Learning, Teaching, Training” toplantıları kapsamında önce İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde daha sonra Düzce Belediyesi alt kurumlarında görüşmeler yapıldı. Kültür İşleri Müdürlüğü AB Proje Ofisi ev sahipliği ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman eşliğinde yapılan ziyaretlerde Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapılarak göçmen kadınların sosyalleşmesi adına yapılacak girişimlere sağlanacak katkıların detayları konuşuldu.

BAŞKAN VEKİLİ AYDIN KONUKLARI AĞIRLADI
Daha sonra Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü vekaleten makamını temsil eden Başkan Vekili Murat Aydın’ı ziyaret eden heyet proje çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler verdi. Aydın da konuklara Düzce’yi hatırlatacak hediyeler takdim ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız