DÜZCE’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bahçeşehir başta olmak üzere 9 bölgede bulunan park ve bahçelerde genel temizlik ve bakım çalışması başlattı.

DÜZCE’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLADI
22.06.2023 - 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
290

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kurban Bayramına sayılı günler kala Bahçeşehir Bölgesinden başlayarak 9 mahalle de genel temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün temiz şehir Düzce söylemi üzerinden hareketle her mahalle, cadde ve sokağın temizliğini aksatmadan yerine getiren Düzce Belediyesi ekipleri, sosyal alanların temizliğine de büyük önem gösteriyor.

Bu doğrultuda hareket eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bahçeşehir başta olmak üzere Çamköy, Çakırlar, Tokuşlar, Çavuşlar, Kuyumcuhacıali, Kazukoğlu mahalleleri ile Konuralp bölgesinde bulunan park ve bahçelerin genel temizliğini gerçekleştirdi.

Ekipler ayrıca, D-655 Akçakoca karayolu ile Bahçeşehir bağlantı yolu ve Bahçeşehir girişinde bulunan orta refüjlerin sağlıklaştırılması ve temizliğini yaparak Kurban Bayramı öncesinde güzel görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ekipler, başlattıkları genel temizlik ve bakım işlemlerinin bayrama kadar şehir merkezinin muhtelif noktalarında devam edeceğini belirtti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız