BİRBİRİNDEN LEZZETLİ PASTALAR YARIŞTI

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) bünyesinde düzenlenen Geleneksel Sergi ve Pasta Yarışması’nın kazananları belli oldu. Millet Bahçesi’nde düzenlenen yarışma birbirinden güzel pastalarla görsel bir şölene ev sahipliği yaptı.

BİRBİRİNDEN LEZZETLİ PASTALAR YARIŞTI
23.06.2023 - 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
265

Düzce Belediyesi BELMEK bünyesinde Geleneksel Sergi ve Pasta Yarışması düzenlendi. Millet Bahçesi’nde düzenlenen yarışmaya kursiyerler dışında vatandaşlar da ilgi gösterdi. 18 el emeği göz nuru pastanın yarıştığı organizasyonunda pastacılık alanında uzman isimlerin jüriliğinde dereceye girenler belli oldu. Hem görüntüleri hem de lezzetleriyle göze ve damağa hitap eden pastalar arasında yapılan değerlendirme sonucu birinci Öznur Avam Küçük, ikinci Elif Akgünoğlu, üçüncü ise Hacer Yağız Çarşambalıoğlu oldu.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüllerini sırasıyla Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ve Başkan Yardımcısı Hasan Günden verdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız