ÖDEME YAPMAK İSTEYENLER İÇİN SON TARİH 27 HAZİRAN

Düzce Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı tatili öncesinde borç yapılandırmadan yararlanan vatandaşların mağdur olmaması için bir duyuru yayımladı. Duyuruda ödeme yapmak isteyen vatandaşlar için ilgili servislerin 26 Haziran Pazartesi mesai saatleri boyunca, 27 Haziran Salı (Arefe) ise saat 13:00’e kadar ödeme alacağı belirtildi.

ÖDEME YAPMAK İSTEYENLER İÇİN SON TARİH 27 HAZİRAN
23.06.2023 - 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
306

Düzce Belediyesi 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi borç yapılandırmadan faydalanan vatandaşlar için bir duyuru yaptı. Tatil haftasının ilk iki gününde vezne hizmetlerinin açık olacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “7440 sayılı kanunla bazı alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında belediyemizin ilgili servisi 26 Haziran Pazartesi Günü mesai saatleri boyunca, 27 Haziran Salı (Arefe) Günü ise saat 13:00’e kadar hizmet verecektir.” Açıklamada vatandaşların son ödeme tarihleri konusuna dikkat etmeleri gerektiği ve Haziran ayı için son ödeme gününün ilgili tarihler olduğuna dikkat çekildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız