KAVŞAKTA BEKLENEN DÜZENLEME

Düzce Belediyesi şehir merkezinde öncelikli ihtiyaç duyulan noktalarda ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Paşa Bulvarı bağlantısını sağlayan kavşakta yol genişletme işlemi sona yaklaştı.

KAVŞAKTA BEKLENEN DÜZENLEME
21.07.2023 - 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
262

Düzce Belediyesi şehir merkezinde yol, kaldırım ve alternatif güzergah çalışmalarını sürdürürken vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek çalışma programına dahil ediyor. Şehir içi ulaşımınönemli akslarından birini oluşturan Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayan, aynı zamanda Yeni İtfaiye Binasına bağlantı görevi gören kavşak üzerinde oluşan araç trafik yoğunluğu yapılan çalışma ile gideriliyor. Birbirine bağlantılı olarak dört noktada günün belli saatlerinde trafik sıkışıklığı olması ve yoğunluğun doğrudan Çoban Kavşağı’nı etkilemesi üzerine vatandaşların sıklıkla talep ettiği yol genişletme çalışmasının bir kısmı 7 günlük gibi kısa bir süre içinde tamamlandı ve kavşak kısmen sürücülerin kullanımına açıldı.

TRAFİK SIKIŞIKLIĞI ORTADAN KALDIRILDI
Çoban Kavşağı’ndan şehir merkezine girerek Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Bulvarı’na dönüş ve Rasim Betir Bulvarı’ndan Atatürk Bulvarı’na dönüşü sağlayan kontrollü trafik ışıklarında şerit darlığı sebebiyle oluşan yoğunluk yapılan yol genişletme çalışması sayesinde ortadan kaldırıldı. Sağa dönüşlerde hem trafik sıkışıklığını engellemek hem de süre kaybının önüne geçmek üzere yapılan çalışmayı çevredeki esnaf ve sürücüler de memnuniyetle karşıladı.  Yol genişletme çalışması, hafta sonu da sürdürülen mesai ile Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gayreti sonucu çok kısa bir süre içinde tamamen bitirilecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız