YEŞİL VADİ'DE YEŞİLÇAM GÜNLERİ

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Açık Hava Sinema Günleri" Bahçeşehir Yeşil Vadi'de başladı. Sezonu, "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filmiyle açan Düzce Belediyesinin açık hava sinema şöleninde yüzlerce vatandaş doyumsuz bir akşam yaşadı.

YEŞİL VADİ'DE YEŞİLÇAM GÜNLERİ
26.07.2023 - 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
323

Düzce Belediyesi tarafından Bahçeşehir bölgesinde oluşturulan Yeşil Vadi ilk etkinliğe ev sahipliği yaptı. Düzce Belediyesi tarafından yaz aylarında geleneksel hale getirilen açık hava sinema günlerinde sezon açılışı gerçekleşti. Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sinema günlerinin ilk gösterimi "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" oldu.

Yeşilçam'ın unutulmaz ve eskimeyen filmlerinden "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filmini çocukları ile birlikte izleyen aileleri Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Oya Kocaman da yalnız bırakmadı.

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ ÇOCUKLARI UNUTMADI
Film gösterimi öncesi Çocuk Üniversitesi kurduğu stant ile stantta çocuklara balon hediye edilerek yüz boyama etkinliği düzenledi. Düzce Belediyesinin yaz sinema günlerini ilgiyle takip ettiklerini dile getiren vatandaşlar; "Her yaz olduğu gibi bu yazda açık hava sinema günlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeşil Vadi adıyla yenilenen bu alan gerçekten çok güzel olmuş. Daha kullanışlı bir sosyal yaşam alanı oluşturulmuş. Başkan Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dediler.

Açık hava yaz sinema günleri önümüzdeki günlerde farklı film gösterimleri ile devam edecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız